På Mols er der 2 børnehaver: Børnehuset Mols og Naturbørnehaven Mols Bjerge.

I Børnehuset Mols er der også en vuggestue med plads til 17 børn. Børnehuset Mols ligger i Knebel ved siden af Molsskolen.

Naturbørnehaven består af 3 skurvogne, der er opstillet på forskellige lokationer i løbet af året.

Begge børnehaver har fællesbestyrelse med Molsskolen.

For at dit barn kan få plads i vuggestue eller børnehave, skal opskrivning ske ved pladsanvisningen i Syddjurs

Klik på logo for børnehaverne her, for at få mere information om vores to fantastiske børnehaver og vuggestue.

Børnehuset Mols

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

Vuggestue

Naturbørnehaven