Natur

Kuperet bjerglandskab tæt ved strand og skov. Molsskolen har Danmarks måske smukkeste placering i et unikt landskab skabt af isen og bagt af solen. For yderligere information om Mols og Mols Bjerge klik her.

Molsskolens profil er faglighed, tryghed og natur. Molsskolen har fællesledelse og fællesbestyrelse med to naturbørnehaver på Mols (Naturbørnehaven Mols Bjerge og Børnehuset Mols). Således spiller naturen en afgørende faktor for børnenes hverdag fra vuggestue til 9.klasse.

Udeskole, friluftslinje, cykelture, rollespil i Mols Bjerge, fisketure og i idrætsundervisningen. Naturen bruges i skoleforløbet for alle Molsskolens elever. At færdes i naturen og bruge den i børenes hverdag udvikler robusthed og giver unikke oplevelser for børnene. Vi skal ikke køre børnene i busser eller fragte dem ud i naturen. Skolen ligger midt i naturen og har naturen udenfor skolens døre.

Skolen har samarbejde med Mols Kajak klub og havnebadet i Knebelbro, hvor skolens større elever kan prøve kræfter med kajak, og de kan samle tang, muslinger og krabber som tilberedes og spises i udekøkken.

Molsskolen er med i Projekt Mols I Udvikling, der tænker ”Knudepunkt på Mols” ind i nye rammer. En ny børnehave skal placeres tæt ved skolen og Molshallen, og aktiviteter skal samles i Knudepunkt Mols. Samtidig skal naturen, havnebad i Knebel (se link her) og andre initiativer på Mols udvikles så foreninger, privat erhverv og kommunale institutioner opnår en synergieffekt.

Ud over storslået natur, har skolen tidssvarende idrætsfaciliteter i Molshallen og skolens gymnastiksal samt 3 11-mands fodboldbaner, tennisbaner og store udearealer omkring skolen.

Molsskolen_Friluftshold-417.jpg
Billeder af elever i naturen
Billeder af elever i naturen

Molsskolens friluftshold
Molsskolens friluftshold

Molsskolen Friluftshold
Molsskolen Friluftshold

Billeder af elever i naturen
Billeder af elever i naturen

1/6