Naturbørnehaven

Mols Bjerge

nt9.jpg

Velkommen til Naturbørnehaven

Udelivet i naturen giver børnene mulighed for masser af plads, ro og fred til at koncentrere sig og bearbejde de mange indtryk de hele tiden bliver udsat for. Vi bruger naturens materialer i leg og andre aktiviteter, og hver dag bevæger vi os rigtig meget. Vi prioriterer tid og nærvær med børnene meget højt, f.eks. at være sammen om praktiske ting, lege og aktiviteter.

Vi kan tilbyde stor tryghed og overskuelighed i hverdagen, nærvær og tætte bånd i relationen mellem børn og voksne samt børnene imellem, få børn og voksne at forholde sig til, plads til spontanitet, gode muligheder til at gribe børnenes ideer og bakke op om disse, glæden ved at bevæge sig og bruge hele kroppen i leg og aktiviteter hver dag ude et trygt og tæt samarbejde mellem personale og forældre.

En hverdag ude i naturen året rundt uden stress, og hvor børnene får mulighed for at få opfyldt de forskellige behov, de har for at kunne
udvikle sig og lære.

Om Naturbørnehaven

Naturbørnehaven Mols Bjerge

Postbox 25, 8420 Knebel

Tlf. 20320903 / 40266903

Mail: kacl@syddjurs.dk

Aftaleholder: Claus Peter Olesen clpo@syddjurs.dk
Pædagogfaglig leder: Jette Kristensen
Daglig koordinator: Karen Clausen
Pædagog: Paulina Menezes
Pædagog: Morten Ahlburg
Pæd.medhjælper: Kirsten H. Kristensen
Pæd.medhjælper: Jonathan Feig

Digital pladsanvisning

For at få plads i Naturbørnehaven, skal dit barn skrives op via pladsanvisningen.

sfo8.jpg

På Syddjurs.dk kan du læse mere om taksterne for pasning.

Forældre-samarbejde

Et godt samarbejde mellem børnehave og hjem er med til at skabe de bedste betingelser for børnenes hverdag og udvikling.

Molsskolen_SFO-1_edited.jpg

Kostpolitik

Naturbørnehaven ønsker at sætte positiv fokus på børnenes mad, og derfor har vi lavet en kostpolitik.

sfo6.jpg

Udstyrsguide

Vi har flere års erfaringer i godt udstyr til børns færden udenfor i alt slags vejr.

Åbne- lukkedage

På Syddjurs.dk kan du læse mere om åbningsdage og lukkedage for børnehaven.

Lærerplan

Her kan du læse den seneste læreplan for Naturbørnehaven Mols Bjerge

Molsskolen_SFO-1_edited.jpg

Brugertilfredshedsundersøgelse