Vuggestue
ug2.jpg

Forældre-samarbejde

Et godt samarbejde mellem børnehave og hjem er med til at skabe de bedste betingelser for børnenes hverdag og udvikling.
Det er Børnehuset Mols mål, at have et godt samarbejde med forældrene gennem løbende dialog.
Samarbejdet skal bygge på tillid, åbenhed, og gensidig respekt. Herved skaber vi en fælles forståelse for dagligdagen i Børnehuset Mols.
Det betyder, at vi vil være åbne og positive i vores kommunikation. Vi opfatter det samtidigt som et fælles ansvar, at samarbejdet fungerer.

Du kan her læse mere om:

• En god start i børnehaven

• Forældresamtaler

• Kommunikation generelt

• Fødselsdage

• Fravær

Fælles-bestyrelsen

Ny tekst til fællesbestyrelsen

Link til dokumenter (tjek om der skal linkes)

Dokumentmappe her

Pædagogmedhj. Sonni Mikkelsen

Pædagogmedhj. Clara-Amalie Grøntved

Kostpolitik

I Børnehuset Mols har vi tillid til at forældrene sørger for at deres barn har en sund madpakke med. Vi har løbende pædagogiske aktiviteter, hvor vi inddrager emnet sund kost og trivsel.

Sundhed er vigtigt. Sundhed handler om motion og en god stærk krop at være i. Det handler om at føle sig værdsat i et fællesskab sammen med andre, så man trives. Det handler også om kost og i dette tilfælde om madpakker.
Det er vigtigt at barnet får en god, sund og nærende madpakke, med gode kulhydrater, som varer i lang tid. Rugbrød, grønt og frugt er gode ingredienser i en sund madpakke.

Der er mange fødselsdage i en børnehave, og sikkert også i barnets familie. Der er Fredags slik og ferie slik osv. Vi mener derfor det er ”vigtigt” at desserten i madpakken handler om frugt/grønt i stedet for søde sager. Vi ønsker at give børnene gode sunde madvaner. Vi vil gerne hjælpe dem med at få et stabilt blodsukker hele dagen igennem.
Vi tilstræber i børnehuset at købe økologisk når det er muligt, men vi vil også gerne købe lokalt, så vi støtter vores butikker i lokalområdet.
En sund nærende madpakke, med gode “rugbrødder “er godt. Vand er vigtig og det slukker tørsten fint. ( juice, cacao, drikke yoghurt og smoothies er til hjemme hygge).

Børnene kan få morgenmad i fra kl. 6.30 – 7.30, hvis de ikke har spist hjemmefra.

vug2.jpg

vug9.jpg

Lukkedage

Åbnings- og lukkedage

vug3.jpg

vug5.jpg

Pladsanvisning

For at blive skrevet op til en børnehaveplads, skal det gå via den kommunale pladsansvisning, og du kan finde linket herunder:

Syddjurs Kommune

Du kan finde priser for pasning her:

Syddjurs Kommune

vug1_edited.jpg

Vi er et børnehus med plads til 60 børnehavebørn og 15 vuggestuebørn.

Børnehuset Mols ligger i naturskønne omgivelser i Knebel ved foden af Mols Bjerge. Vi har skov, bakker, strand og hal i vores nærmiljø.

Bussen kører lige udenfor døren, til Ebeltoft og rundt på Mols, som er de steder vi oftest tager hen.

Vi er en personalegruppe, der lægger stor vægt på gode relationer og arbejder ud fra ICDP.  Derfor er tryghed, nærvær, omsorg og udvikling nøgleord i Børnehuset Mols, og vi tager altid udgangspunkt i barnets behov.